%100 Hakiki Deri üretimidir.

25/11/2017
ile yusuf altunkaya

- %100 Hakiki Deri üretimidir.

- Deri ürününüzü, tüm bedenlerde satın alabilirsiniz. Şayet bedeniniz o an itibarı ile stoklarımızda yok ise iletisim@derimont.gen.tr adresinden ulaşmanız halinde istediğiniz beden sizin için temin edilecektir.
- Ürün ile ilgili sorularınız için iletisim@derimont.gen.tr adresine mail atmanız halinde en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
- Ürün için kargo bedeli www.derimont.gen.tr tarafından karşılanacaktır.
Deri doğal bir üründür. Nefes alır ve naturel bir esnekliğe sahiptir. Renk farklılığı, gözenek lekesi ve diken izi gibi derinin yüzeyindeki eşitsizlikler kalite hatası olmayıp aksine, ürünün doğallığını belgelemektedir.
Deri ürününüzü sağanak yağmur altında giymeyiniz! Hafif ıslandığı zaman ürünü oda sıcaklığında asarak kurumasını bekleyiniz. Islak ya da nemli deriyi kurutmak için ısı kullanırsanız, ürününüzün naturel yağını kurutabilirsiniz. Bu da giysinizin sert ve giyilmez bir hal almasına neden olacaktır.
Deri giysilerinizin formunun bozulmaması için deri ceketinizin ceplerini boşaltıp omuzları destekli geniş bir askıya asarak muhafaza ediniz.
Boyun bölgesinde fular kullanılması özellikle bu bölgede vücut yağından dolayı oluşabilecek lekelenmeleri engelleyecektir.
Deri giysinizin üzerindeki su bazlı lekeleri, ürünü kendisiyle sürterek temizleyiniz. Yağlı bazı lekeleri ise ellemeyiniz. Deri zaman içinde yağı emerek yok edecektir. Mürekkep lekeleri kesinlikle temizlenmez. Kirlenmiş ya da lekeli giysinizi sadece belgeli uzman temizleyicilere temizletin.
Deri ürününüzü direkt güneş ışığında bırakmayın, renginde solmaya neden olabilir.

Deri ürününüzü saz spreyi, kolonya ve parfüm gibi alkollü sıvılardan uzak tutunuz.

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Yeni mesaj