​Deri Montum Kırıştı, Nasıl Ütü Yapabilirim ?

24/02/2021
ile yusuf altunkaya


Deri montunuz, yeleğiniz, kabanınız, kürkünüz kırıştığında, kuru temizlemeci de çok para istiyor diyorsanız, kalın bir kanvas kumaş veya herhangi bir kalın kumaşı montunuzun üstüne koyarak ütüyü üstünde gezdirerek altına bakmak kaydıyla ütü yapabilirsiniz,

Ama çok dikkat etmelisiniz, montunuz yanmasa da sararabilir veya derisi kuruyabilir. Şayet derisi kurursa, herhangi bir kremi, arko veya vazelin farketmez, çok bol olmayacak bir şekilde sürüp elbise çitiliyormuş gibi çitileyip yumuşatabilirsiniz.

Şayet benim elimden böyle yapmak gelmez derseniz, deri ütüsü yapan bir kuru temizlemeciye yaptırabilirsiniz.

Deri Mont Düğmesi Nasıl Dikilir ?

24/02/2021
ile yusuf altunkaya


Öncelikle deri iğnesi ve tekstil kumaş iğnesi aynı değildir onu belirtelim.

Deri iğnesi biraz daha kalındır ve bu iğneye çatallı iğne denir, bu iğne diğer iğnelerden farklıdır bununla deri mont, deri kürk dikebilirsiniz. Kumaş iğnesi biraz daha ince olduğundan deri ürünlerden geçmez ve elinizi keser ve elinize batar.
Deri İğnem Yok, Montumu Nasıl Dikebilirim ?
Eğer deri iğneniz yoksa deri mont deri kaban deri napa montunuz deri yeleğiniz var ise bunun düğmesini dikmekte sıkıntı yaşıyor iseniz ve düğmesi düştü ise öncelikle yapmanız gereken ilk şey montunuzun v.s. var olan daha önce dikilmiş delikleri ( iğne izi ) kullanarak tekstil iğnesi ile dikebilirsiniz.
Şayet deri montunuzda delik yoksa daha önceden hiç dikilmemişse bizden bir ürün sipariş ettiğinizde deri iğnesi de isteyebilirsiniz.

Sadece deri iğne almak istiyor iseniz bize telefon ile ulaşarak sipariş ederseniz yardımcı olmaya çalışırız.

Deri Monta Vazelin veya Krem Sürülür mü ?

24/02/2021
ile yusuf altunkaya

Deri montun bakımını , deri bakımı için yapılmış olan özel kremlerle yapmak gerekir. BU şekilde bakımı yapılan deri yumuşak kalır ve uzun ömürlü olur.. Deri monta vazelin veya normal krem, deri mont tahriş olduğunda ya da yıprandığında sürülebilir ama biz deri monta vazelin, yağ ve normal krem gibi şeylerin sürülmesini çok lazım olmayınca tavsiye etmiyoruz sebebi ise şudur,
İnsan kremi eline yada vücudunu beslemesi için sürer ama insanın eli ve vücudu kremden sonra yapış yapış olur, kremin yapışkanlığı bazı insanları rahatsız eder.
Deri mont ise kremden sonra yapış yapış olacağı için insanın vücuduna temas edeceğinden insana rahatsızlık verecektir.
Mutlaka sürülmesi istenirse, bilen birinin sürmesi daha iyidir ..

Ayrıca krem yapışkan olduğundan çok toz kendine çekecektir, o yüzden de biz krem, yağ veya vazelin gibi ürünlerin sürülmesini tavsiye etmiyoruz

Modern Erkek Deri Ceketleri

12/12/2019
ile yusuf altunkaya

Erkek modası göz önüne alındığında bilhassa dış giyim noktasında ceketin ayrı bir yeri bulunmaktadır. Her yaştan erkeğin tercih ettiği farklı ceket modelleri bulunmasına rağmen genç ve yaşlıların ortak olduğu nokta deri ceketin erkek giyimini bütünleyen bir unsur olarak beğenilmesidir. Firmamız da bu noktadan hareket ederek son derece kaliteli derilerden imal etmiş olduğu ceketlerle hem kış hem de sokak modasına farklı bir anlam katmaktadır. Böylece üretmiş olduğumuz erkek deri ceket türleri ile gerek spor giyimde gerekse klasik giyimde farklı alternatifleri erkek müşterilerimize sunabilmekteyiz.

Erkek Deri Ceket Şıklığı

Klasik olan ceketler her türlü ortamda giyilemediğinden dolayı deri ceket üretimi son derece önemli bir yerde bulunmaktadır. Ayrıca gençler klasik ceketleri tercih etmezken deri ceket noktasında her yaştan erkek ittifak edebilmektedir. Bu sebeple firmamızın üretim bandından çıkmakta olan erkek deri ceket türlerinde geniş bir renk ve tasarım alternatifi bulundurmaktayız. En klasik modellerden spor ve marjinal tasarımlara kadar bütün deri ceket modelleri firmamız tarafından üretilebilmektedir. Üretim konseptimizde renk bakımından da büyük alternatifler yer almaktadır. Siyah lacivert gibi klasik ve pastel tonların yanı sıra kahverengi mavi yeşil ve daha pek çok tonlarda deri ceket üretimini firmamız gerçekleştirebilmektedir. Ayrıca deri ceketin farklı konseptlerinden olan süet de firmamızın üretim bandında oldukça şık tasarımlara imza atmaktadır. Gerçek deriden imal edilmekte olan ceketlerimizde kürk opsiyonu da son derece şık bir çözüm olarak yerleştirilmektedir. Firmamız erkek deri ceket üretiminde dünya standartlarında kaliteyi yakaladığında dolayıp üretilmiş olan bütün deriler gerek renk tonunu muhafaza gerekse çatlama noktasında son derece yüz güldüren sonuçlara imza atmaktadır.

Bayanların Gözdesi Kürklü Montlar

12/11/2019
ile yusuf altunkaya

Modanın her geçen gün değiştiği ve geliştiği günümüzde kürk ayrıntıları hiçbir zaman modadaki yerini kaybetmemiştir. Kürkler elbiselerde, bluzlarda, kazaklarda, eteklerde, pantolonlarda, montlarda ve hatta takılarda bile kullanılmıştır. Kürk ayrıntısı her zaman için kullanıldığı nesneye büyük bir hava katmış ve daha asil göstermiştir. Bayanlar da kürk ayrıntılı kıyafetleri kullanmayı genellikle tercih ederler. Bayan kıyafetlerin yanı sıra erkek kıyafetlerinin bir kısmında da kürk ayrıntıları kullanılmaktadır. Bayan kıyafetlerine oranla erkek kıyafetlerinde bu ayrıntılar daha az yer kaplamaktadır. Erkeklerdense bayanlar kürklü kıyafetleri daha çok tercih etmektedirler. Kürk aynı zamanda çok sıcak tutma özelliği ile de bireyleri soğuk hava şartlarının etkisinden korumaktadır. Özellikle montların içerisinde kullanıldığında çok büyük bir şekilde sıcaklık sağlamaktadır. Kürklü mont seçenekleri bu bağlamda avantajlıdır.

Özellikle kış aylarının vazgeçilmezi

06/06/2019
ile yusuf altunkaya

Özellikle kış aylarının vazgeçilmezi olan deri mont modelleri, günümüzde her mevsim kullanılabilen konforlu ve kullanışlı modellerle dikkat çekmektedir. Uzun yıllar boyunca tarzınıza şıklık katacak en kaliteli deri mont modelleri için doğru adres deri mont olacaktır. Tüm kombinlerin en şık tamamlayıcı parçası olan deri ceket erk ek giyiminde olmazsa olmaz parçalardan bir tanesidir. Hem spor hem de klasik tarzlara uyum sağlayabilen en farklı deri mont modelleri ulaşılabilir fiyatlarla beğeninize sunuluyor. Dünya modasına uygun olarak farklı tasarımlarla zenginleştirilen modellerimizle tarzınıza şıklık katabilirsiniz.


Farklı kalıplara sahip olan ve tasarımlarıyla dikkat çeken deri mont modellerimiz ile tarzınızı konuşturabilirsiniz. Gardıropların en çok kullanılan ve eksik olmaması gereken parçalarından biri olan deri montlar için en uygun tercihleri deri mont ile yapabilirsiniz. Bedava kargo ve güvenilir alışveriş seçenekleriyle keyifli bir online alışveriş deneyimi sunan firmamız, tarzınız için en farklı modelleri hem üretmekte hem satışa sunmaktadır. Siz de hem uygun fiyatlar ödemek hem de en kaliteli deri montlara sahip olmak istiyorsanız deri mont tercih edebilirsiniz.

Erkek Giyiminde Şıklık Ve Kalitenin Adresi

06/06/2019
ile yusuf altunkaya

Erkek Giyiminde Şıklık Ve Kalitenin Adresi

En iyi deri mont modellerine ulaşabileceğiniz adreslerden biri olan derimont, yüzde yüz deriden üretilmiş en kaliteli modelleri beğeninize sunmaktadır. Hakiki derinin nefes olan yapısı sayesinde hem konforlu hem de şık bir kullanım sunmaktadır. Deri mont modellerimiz deri giyimi seven, tarzına şıklık ve farklılık katmayı isteyen erkeklerin dikkat çekiyor. Hem kaliteli hem de sağlıklı bir kullanım sunan modellerimiz ulaşılabilir fiyatlarla ve yüksek kalite standartlarında satışa sunulmaktadır.

Modası Asla Geçmeyen Deri Montlar

06/06/2019
ile yusuf altunkaya

Erkekler için hiçbir zaman modası geçmeyen ve gardıroplarda eksik olmaması gereken bir parça olan deri montlarda kalite Der, mont’le yakalanabilmektedir. Bir tıkla en uygun fiyatlara sahip ve en kaliteli deri mont modelleri kapınıza kadar gelecektir. Siz de tarzınıza şıklık katmak ve kaliteli deri montlarla sağlıklı bir kullanım sağlamak istiyorsanız bizi tercih edebilirsiniz. Deri mont arayışınızda en kaliteli seçeneklere ulaşabileceğiniz Deri mont, sizlerin beğenisine en farklı ve en kaliteli seçenekleri sunmaktadır.

Her Tarza Uygun Deri Mont Modelleri

06/06/2019
ile yusuf altunkaya

Slim fit deri ceket erkek giyiminde vazgeçilmez parçalardan biridir. Beğeninize sunulan tüm deri mont modelleri özel olarak tasarlanmış ve en kaliteli materyaller ile üretilmiştir. Dünya modasına uyum sağlayan en yeni tasarımlar ve dünya trendlerinin takipçisi olan markamız sizler için en iyi modelleri en uygun fiyatlarla sunmaktadır. İnce işçilikle, özel ve profesyonel tasarımlarla, birinci sınıf kalitede malzemelerle üretilen deri mont modelleri erkek giyimine kalite ve şıklık kazandırmaktadır. Tarzınıza farklılık katacak olan farklı renk ve modellerde deri mont seçenekleri yalnızca bir tık uzağınızda.

Sezonun En Trend Deri Mont Modelleri Deri mont’ta

06/06/2019
ile yusuf altunkaya

Deri mont seçerken öncelikli olarak stilini belirlenmelisiniz. İstediğiniz klasik mi yoksa spor bir stil mi belirlemelisiniz. Bir diğer belirlemeniz gereken ise renk tercihi olacaktır. Her sezon değişen renk tercihleri ve trendleri bir kenara alınırsa her gardıropta bulunması gereken en önemli parçalardan bir tanesi siyah deri monttur. Bunların yanı sıra deri montun vücut tipine uyum sağlaması ve tam oturması gerekmektedir. Çok dar ya da çok bol deri mont modelleri tarzınızı kötü gösterecektir. Deri mont üzerinde bulunan çıt çıt, fermuar, cep gibi detaylar önemlidir. Sade bir tarza hareketlilik katan bu detaylar farklılık yaratabilmek konusunda başarılı ürünlerdir. En farklı deri mont modelleri için doğru adres Deri mont olacaktır.