​İşimiz Deri Mont

10/12/2017
ile yusuf altunkaya

deri mont ile ilgili görsel sonucu

İşimiz Deri Mont

Giyim kuşamına özen gösteren bay ve bayanlara özel bir birinden zarif, şık, alımlı ve modern tasarımlara sahip pek çok deri mont üretimi yapan firmamız için müşteri memnuniyeti birinci önceliğimizdir. Gücümüzü müşterilerimizden aldığımızın farkındayız ve her zaman birinci kalite malzeme ve işçilik ile en iyiye sahip olmanızı hedefleyerek çizgimizden sapmadan bu alanda ilerlemeye dikkat ediyoruz. Tamamen yerli üretim olan ve yüzde yüz kuzu derisi veya dana derisinden imal edilen erkek deri yelek ve bayan deri mont çeşitlerimiz ile dikkatleri üzerinize çekmeyi başaracaksınız.

Kalite ve Güven

Günlük hayatta, iş yerinde veya özel bir davete giderken sizi tamamlayacak ve göz alıcı bir havaya sokacak zengin ürün yelpazemizden tarzınıza ve zevkinize uygun pek çok model bulabilirsiniz. Düğmeli veya fermuarlı tasarımlar arasından hangisini tercih ederseniz edin kazanan her zaman siz olacaksınız. Uzman ve profesyonel deri ustalarımızın marifetli ellerinde şekil alan deri mont ürünlerimiz ile karizmanız ön plana çıkacaktır. Aldığınız ürünü beğenmediğiniz takdirde sebepsiz geri iade etme hakkına sahipsiniz. Uygun fiyat ve yüksek kaliteye sahip erkek deri yelek ve deri mont için doğru yerdesiniz.


%100 Hakiki Deri üretimidir.

25/11/2017
ile yusuf altunkaya

- %100 Hakiki Deri üretimidir.

- Deri ürününüzü, tüm bedenlerde satın alabilirsiniz. Şayet bedeniniz o an itibarı ile stoklarımızda yok ise iletisim@derimont.gen.tr adresinden ulaşmanız halinde istediğiniz beden sizin için temin edilecektir.
- Ürün ile ilgili sorularınız için iletisim@derimont.gen.tr adresine mail atmanız halinde en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
- Ürün için kargo bedeli www.derimont.gen.tr tarafından karşılanacaktır.
Deri doğal bir üründür. Nefes alır ve naturel bir esnekliğe sahiptir. Renk farklılığı, gözenek lekesi ve diken izi gibi derinin yüzeyindeki eşitsizlikler kalite hatası olmayıp aksine, ürünün doğallığını belgelemektedir.
Deri ürününüzü sağanak yağmur altında giymeyiniz! Hafif ıslandığı zaman ürünü oda sıcaklığında asarak kurumasını bekleyiniz. Islak ya da nemli deriyi kurutmak için ısı kullanırsanız, ürününüzün naturel yağını kurutabilirsiniz. Bu da giysinizin sert ve giyilmez bir hal almasına neden olacaktır.
Deri giysilerinizin formunun bozulmaması için deri ceketinizin ceplerini boşaltıp omuzları destekli geniş bir askıya asarak muhafaza ediniz.
Boyun bölgesinde fular kullanılması özellikle bu bölgede vücut yağından dolayı oluşabilecek lekelenmeleri engelleyecektir.
Deri giysinizin üzerindeki su bazlı lekeleri, ürünü kendisiyle sürterek temizleyiniz. Yağlı bazı lekeleri ise ellemeyiniz. Deri zaman içinde yağı emerek yok edecektir. Mürekkep lekeleri kesinlikle temizlenmez. Kirlenmiş ya da lekeli giysinizi sadece belgeli uzman temizleyicilere temizletin.
Deri ürününüzü direkt güneş ışığında bırakmayın, renginde solmaya neden olabilir.

Deri ürününüzü saz spreyi, kolonya ve parfüm gibi alkollü sıvılardan uzak tutunuz.

Genel soru ve cevaplar

15/11/2017
ile yusuf altunkaya

1. Ürün gerçek deri midir ?

Ürünlerimizin tamamı hakiki kuzu derisi olup kendi imalatımızdır. Gerçek kuzu derisinden başka hiç bir materyal kesinlikle kullanılmamaktadır.


2. Ürünlerin imalat yeri ve menşei neresidir ?

Ürünlerimizin tamamı İstanbul/Türkiye'de üretilmiştir. Ayrıca montlarda kullanılan diğer tüm malzemeler (fermuar, düğme, astar, kürk, etiket vs.. ) Türk malıdır.


3. Ürünleri sattığınız mağazanız var mı ?

Tüm ürünlerimizi Türkiye'nin dört bir yanına ve yurt dışına ithal ediyoruz. İstanbul'da ürünlerimizi sattığımız bir mağazamız vardır. İstanbul'da ikamet eden müşterilerimiz, sitemiz üzerinden siparişlerini verdikten sonra diledikleri zaman gelip mağazamızdan alışveriş yapabilir ve aynı zamanda kolayca iade ve değişim yapabilirler.


4. Aldığım ürünün bedeni uymadı. Ne yapacağım ?

Değerli müşterilerimiz bu konuda çok tecrübeli bir ekip olarak, öncelikle siparişin hemen ardından telefonla sizleri arayarak sipariş verdiğiniz mont için size en uygun bedeni bizler söylüyoruz ve siparişinizi bu iletişimin ardından gönderiyoruz. Bu güne kadar online yaptığımız yüzlerce satıştan sadece %10 gibi bir oranda değişim sağlamış bir firma olarak, aldığınız bedenin uymaması halinde bir kaç gün içerisinde size uygun beden ile değiştiriyoruz.


5. Ürün ne kadar sürede kargolanıyor ?

Değerli müşterilerimiz genellikle siparişleriniz max. 3 gün içerisinde orijinal ambalajında, faturası ve etiketi ile birlikte gönderilir. Ancak sipariş ettiğiniz ürünün hazırda olması durumunda eğer siparişinizi gün içerisinde saat 16:00'e kadar vermişseniz AYNI GÜN KARGO yapılır.


6. İptal, İade ve Değişimi Nasıl yapacağım ?

Değerli müşterilerimiz, Aldığınız ürünün iptalini yapmak için ürünün kargoya verilmemiş olması gerekiyor. Kargoya verilmemiş her ürünü kolayca iptal edebilirsiniz. İade ve değişim işlemleriniz için bizimle irtibata geçmeniz en sağlıklı sonucu almanızı sağlar. Tecrübe ile sabittir ki bu tarz durumlarda önceden bizimle irtibata geçmeniz bir çok sorunu anında çözüme kavuşturmuştur. İade ve değişim prosedürüne Teslimat Bilgileri bölümünden ulaşabilirsiniz.


7. Satın Aldığım Deri Mont ve Ceketler Garantili midir ? Garanti kapsamı nedir ?

Tüm deri giyim ürünlerimiz 2 yıl süre ile garantilidir. Ürünlerimizin herhangi bir sorunda garanti kapsamına girmesi için, ürünün kısa sürede derisinin aşınması, kendiliğinden sökülme, renk verme, yağ kusma, beneklenme, aşırı kokma gibi şikayetleri olması gerekmektedir. Bunun dışında kullanıcı hatası ile oluşabilecek her üründe bizler ücreti mukabilinde dikim, parça değiştirme, boyama ve bilimum tamiratı özenle ve dikkatle yapmaktayız.


8. Tamir, Onarım, Boya ve Bakım yapıyor musunuz ?

Bizden veya başka bir firmadan aldığınız ürünleri fark gözetmeksizin ücreti mukabilinde tamir ve boya yapabiliriz. Tek şartımız tamir edilecek veya boyanacak ürünün fotoğrafını bize önceden ulaştırmanız. Tamir ve boya ürünleri max. 7 gün içinde yapılıp gönderilir.


9. Toptan satışınız var mıdır ?

n11.com üzerinden toptan alışveriş yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Hangi model ve renk olursa olsun minimum 10 adet olması koşulu ile toptan alım yapabilirsiniz.

Deri Mont Center

12/11/2017
ile yusuf altunkaya

Deri Mont Center

ERKEK DERİ MONT

Her dönem büyük ilgi gören ve herkesin beğenisini kazanmayı başarmış deri mont dört mevsim giyilebilme özelliğine sahip harika bir üründür. Deri mont alırken alacağımız yer ve ürün hakkında araştırma yapmamız kazançlı çıkmamız anlamına gelir. Aksi halde kandırılma ihtimalimiz yüksektir. Piyasada isim yapmış bilinen ve tanınan markalara ait ürün seçimi yapmaya özen göstermek verdiğiniz paraya ve aldığınız ürüne değecektir. Deri mont sektöründe her ürün ve modeli ile herkesi büyülemeyi başaran firmamız yüzde yüz yerli üretim ve yüzde yüz kuzu, dana derisi ürünler ile üretim yapan güvenilir bir işletme olarak bilinmektedir. Birinci sınıf işçilik ve birinci sınıf malzeme kullanarak imal edilen erkek deri yelek veya bayan deri mont ürünleri size farklı bir hava katacaktır.

Görünüşünüze Değer Katar

Dış görüntünüze anlam, değer ve şıklık katacak bir birinden seçkin ve popüler tasarımlar arasından beğendiğinizi bir tıkla hemen satın alın. Beğenmediğiniz veya bedeninize uygun gelmeyen ürünleri ücretsiz değişim hakkınız bulunmaktadır. Günlük hayatta sizi rahat ve konforlu hissettirecek bir yapıya sahip deri mont çeşitlerimiz ile kaliteyi ucuza alacaksınız.

Şıklığa Atılan İmza

04/11/2017
ile yusuf altunkaya

Şıklığa Atılan İmza

Her erkek veya bayan şık, alımlı ve göz alıcı görünmek ister. Bunun için dış görüntümüzde bize değer katacak kıyafet seçimi son derece önemlidir. Özellikle kış aylarında bizi sarmalayacak ve üşütmeyecek kaban, deri pardösü gibi kıyafetler yerine daha modern, kullanışlı, insanı yormayan ve dikkat çekici ürünler olan deri mont ile her zaman bir adım önde olmak sizin elinizde olan bir imkândır. Piyasada deri mont satışı yapan pek çok işletme vardır. Doğru yerden, güvenilir, kaliteli ve ucuza mont almak için firmanızı iyi seçmeniz ve araştırmanız gereklidir. Deri mont sektörde tanınan, İSO belgeye sahip, güvenilir yüzde yüz kuzu ve dana derilerinden üretim yapan prestijli bir işletme olarak sizlere hizmet vermektedir.


Kendini Özel Hissedenlerin Tercihi İstediğiniz renklerde ve istediğiniz ebatlara uygun olarak bir birinden farklı ve renkli modeller arasından beğendiğinizi seçerek hemen sahip olun. Günlük hayatta veya özel günlerde kullanmak için erkek deri yelek" modellerimiz ile her yerde dikkat çekecek ve beğeni toplayacak tasarımlarımızı incelemeden sakın deri mont veya erkek deri yelek almamanızı tavsiye ediyoruz.

Meraklısına Deri Montlar

08/10/2017
ile yusuf altunkaya

Deri kullanımın en yaygın olduğu yerlerden biri deri montlardır. Pek çok yerde karşımıza çıkan ürün özellikle kışlık giyim olarak montlarda kendini hissettirmektedir. Kullanım olarak hem şık hem de sağlıklı olanderi mont modelleri bu senede yepyeni trendlerle karşımıza çıkmakta ve göz alıcı bir şekilde satılmayı beklemektedir.

Asalet ve çekiciliğin sembolü olarak ta kullanılan deriler güçlü ve dinamik yapısıyla alıcılar üzerinde çekici bir etki bırakmaktadır.Kaliteli giyinmek isteyenlerin adresi olarak deriler en çok tercih edilen yerlerdir. Montun dışında ayakkabıda, çanta da, cüzdanda ve daha pek çok yerlerde deri kullanımına önem verilmektedir.

Deri kullanımın bu kadar yaygın olması deri sektörünü de hızlandırmaktadır ve piyasada pek çok deri üzerine ürün satılmaktadır. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta hakiki deri ile suni deri ayırt edebilmektir. Görünüm olarak ilk etapta hakiki mi yoksa sunni deri mi olduğunu anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Bu açıdan deri kumaştan yapılmış bir ürün satın almak istiyorsanız mümkün olduğunca bildik ve güvenilir yerlerden almaya özen gösterin. Deri pahalı bir malzeme olduğu için hakiki deri adı altında sunni deri satmaya çalışan kişiler olabileceğini unutmayarak mağdur olmamak için güvenilir yerlerden alışveriş yapmaya özen gösterin. Deri mont almak isteyenler mağazalar yerine dericiden montlarını satın almaları daha doğru olacaktır. Dericilerde hakiki deri satılacağı için en uygun yerler burası olacaktır.

​​Deri Mont Tamirinde Nasıl Yol İzlenir?

15/06/2017
ile

Deri Mont Tamirinde Nasıl Yol İzlenir?

Deri mont kullanan bir çok insan montun zamanla yıpranmasından ve derisinde kabarmalar oluşmasından şikayet ederler. Bu nedenle deri mont tamiri yapılması gereken durumlarda birçok konuya özen gösterilmesi gerekiyor.

Deri montlarda yırtık ya da deri üzerinde dökülme meydana gelmişse derinin kalitesine göre bir tamirat işlemi gerçekleştiriliyor.

Deri Montlarınız Nasıl Tamir Edilir?

Deri montlarda meydana gelen bir sorun varsa tamiratı yapacak kişi öncelikle montu inceler ve sorunlarını belirler. Kopan düğme ya da bozulan bir fermuar kısmı varsa bunlar tamir edilir.

Sonrasında da yırtık olan ve deri üzerinde aşınmış olan kısımlara geçilir. Temizlenmesi gereken kısımlar derilere uygun olan solüsyonlar ile temizlenerek deri üzerindeki kararan kısımlar yok edilir.

Deri mont üzerinde boyama işlemi yapılacaksa uygun olan deri boyaları ile boyanır ve daha yeni bir görünüme kavuşması sağlanır. Deri montlarda astar değişimi yapılması gerekiyorsa ya da deri mont içerisine bir marka ismi ya da bir arma dikilmesi gerekiyorsa bu işlemler boyama işlemi yapıldıktan sonra gerçekleştirilir.

Üçüncü Makaleniz

11/11/2014
ile yusuf altunkaya

Hemen blog yazmaya başlayın

Blog yazmak 21. yüzyılın en etkili iletişim araçlarından biridir. Ayrıca bu alanı kullanarak mağazanız için blog tutmanıza izin veriyoruz.

Milyonlarca insan , yüzbinlerce ürün için araştırma yapıyor ve ürünlerin nitelikleri ve detayları hakkında bilgi almak istiyorlar. Blog tutarak ve bu bloglarda ürünlerinizi tanıtarak kullanıcılara istedikleri ürünler hakkında detaylı bilgiler sunabilir ve ziyaretçi kitlenizi artırabilirsiniz.

Eğer internet üzerinde nasıl satış yapılacağını bilmiyorsanız, sadece ürünlerinizi detaylı tanıtan makaleler hazırlayarak sektörünüzün bir numarası haline gelebileceğinizi unutmayın.

Haydi , bugün bir blog tutmaya başlayın.

İkinci Makaleniz

09/11/2014
ile yusuf altunkaya

Hemen blog yazmaya başlayın

Blog yazmak 21. yüzyılın en etkili iletişim araçlarından biridir. Ayrıca bu alanı kullanarak mağazanız için blog tutmanıza izin veriyoruz.

Milyonlarca insan , yüzbinlerce ürün için araştırma yapıyor ve ürünlerin nitelikleri ve detayları hakkında bilgi almak istiyorlar. Blog tutarak ve bu bloglarda ürünlerinizi tanıtarak kullanıcılara istedikleri ürünler hakkında detaylı bilgiler sunabilir ve ziyaretçi kitlenizi artırabilirsiniz.

Eğer internet üzerinde nasıl satış yapılacağını bilmiyorsanız, sadece ürünlerinizi detaylı tanıtan makaleler hazırlayarak sektörünüzün bir numarası haline gelebileceğinizi unutmayın.

Haydi , bugün bir blog tutmaya başlayın.

İlk Makaleniz

07/11/2014
ile yusuf altunkaya

Hemen blog yazmaya başlayın

Blog yazmak 21. yüzyılın en etkili iletişim araçlarından biridir. Ayrıca bu alanı kullanarak mağazanız için blog tutmanıza izin veriyoruz.

Milyonlarca insan , yüzbinlerce ürün için araştırma yapıyor ve ürünlerin nitelikleri ve detayları hakkında bilgi almak istiyorlar. Blog tutarak ve bu bloglarda ürünlerinizi tanıtarak kullanıcılara istedikleri ürünler hakkında detaylı bilgiler sunabilir ve ziyaretçi kitlenizi artırabilirsiniz.

Eğer internet üzerinde nasıl satış yapılacağını bilmiyorsanız, sadece ürünlerinizi detaylı tanıtan makaleler hazırlayarak sektörünüzün bir numarası haline gelebileceğinizi unutmayın.

Haydi , bugün bir blog tutmaya başlayın.