Uygun Fiyatlı Erkek Deri Ceket Modelleri

14/03/2019
ile yusuf altunkaya

Üretmiş olduğumuz bütün erkek deri ceket türlerinde gerçek deri kullandığımız için en canlı renkler size sunulmaktadır. Ayrıca kullandıkça farklı tonlara bürünecek olan cekette hiçbir şekilde çatlama tiftiklenme parçalanma gibi bir sorun yaşamayacaktır. Böylece hem şık hem de uzun ömürlü olan erkek deri ceketler çok ekonomik fiyatlara firmamızın ürün kataloğundan tercih edip satın alabilirsiniz.

En Modern Erkek Deri Ceket Türleri

13/02/2019
ile yusuf altunkaya

Erkek modası göz önüne alındığında bilhassa dış giyim noktasında ceketin ayrı bir yeri bulunmaktadır. Her yaştan erkeğin tercih ettiği farklı ceket modelleri bulunmasına rağmen genç ve yaşlıların ortak olduğu nokta deri ceketin erkek giyimini bütünleyen bir unsur olarak beğenilmesidir. Firmamız da bu noktadan hareket ederek son derece kaliteli derilerden imal etmiş olduğu ceketlerle hem kış hem de sokak modasına farklı bir anlam katmaktadır. Böylece üretmiş olduğumuz erkek deri ceket türleri ile gerek spor giyimde gerekse klasik giyimde farklı alternatifleri erkek müşterilerimize sunabilmekteyiz.

Erkek Deri Ceket Şıklığı

Klasik olan ceketler her türlü ortamda giyilemediğinden dolayı deri ceket üretimi son derece önemli bir yerde bulunmaktadır. Ayrıca gençler klasik ceketleri tercih etmezken deri ceket noktasında her yaştan erkek ittifak edebilmektedir. Bu sebeple firmamızın üretim bandından çıkmakta olan erkek deri ceket türlerinde geniş bir renk ve tasarım alternatifi bulundurmaktayız. En klasik modellerden spor ve marjinal tasarımlara kadar bütün deri ceket modelleri firmamız tarafından üretilebilmektedir. Üretim konseptimizde renk bakımından da büyük alternatifler yer almaktadır. Siyah lacivert gibi klasik ve pastel tonların yanı sıra kahverengi mavi yeşil ve daha pek çok tonlarda deri ceket üretimini firmamız gerçekleştirebilmektedir. Ayrıca deri ceketin farklı konseptlerinden olan süet de firmamızın üretim bandında oldukça şık tasarımlara imza atmaktadır. Gerçek deriden imal edilmekte olan ceketlerimizde kürk opsiyonu da son derece şık bir çözüm olarak yerleştirilmektedir. Firmamız erkek deri ceket üretiminde dünya standartlarında kaliteyi yakaladığında dolayıp üretilmiş olan bütün deriler gerek renk tonunu muhafaza gerekse çatlama noktasında son derece yüz güldüren sonuçlara imza atmaktadır.

deri ceket erkek

02/12/2018
ile yusuf altunkaya

Seçimler yaparken özellikle dikiş kısımlarına dikkat edilmeli, hoş olmayan dikişler hantal bir ifade oluşturacaktır. Bu alanda deri ceket erkek modeller seçilirken kollarının çok uzun olmaması da gereklidir. Bilekte biten modeller tarzınızı ifade anlamında çok önemlidir. Modellerin bitimi de bel hizasında olmalıdır. Tarzınızdaki seçkin, özgür ve sportif imajı ancak bu şekilde oluşturabilirsiniz. Siyah renk olarak her kıyafetiniz ile uyum sağlasa da bordo ya da kestane kahvesi gibi modellerde oldukça kullanışlı ve farklı tarzlar oluşturacaktır. Bazı modellerde yakalarda biten tasarımlar bazılarında klasik ceket modellerini andıran tasarımlarda sunulmaktadır. Kol kısımlarında kullanılan geniş çizgiler, boğumlar oluşturmakta ve bu detaylarla deri ceket erkek modelleri çok daha sportif bir hale gelebilmektedir. Tasarımlarda kapitone modellerde oldukça çok tercih edilmektedir. Bileklerde ve bel kısmında bulunan çizgilerde farklı ve sportif bir detay olarak farklı modeller oluşturmaktadır. Modeller genel olarak fermuarlı olmakta, özellikle yandan kullanılan fermuarlar çok daha şık tarzlar oluşturmaktadır. Bu kategori altında farklı ve özel tasarımları incelemek istediğinizde https://www.derimont.gen.tr/erkek-deri-mont/ adresi üzerinde araştırmalar yapabilir ve ekonomik anlamda kaliteli tercihler yapabilirsiniz. Her alanda çok daha şık ve kullanışlı kıyafet kombinleri için deri ceket modellerine dolabınızda yer açabilir, çok daha modern ve spor tarzlar elde edebilirsiniz.

Erkek El Çanta

03/07/2018
ile yusuf altunkaya
  • Sizler için derlemiş olduğumuz, erkekler için vazgeçilmez olan el çanta modellerimizi bu kategorimiz altında bulabilirsiniz.
  • Küçük boy, Orta boy, Büyük boy, Battal boy olarak gruplara ürünlerin altındaki anahtar kelimelerden ulaşabilirsiniz.
  • En güzel ve şık modellerimizden Çelik kasalı, Metal kasalı, Omuzdan ve yandan askılı modelleri sizin için seçtik.
  • Yatay ve dikey modellerimiz mevcuttur.
  • 2017 modası , deri ve kumaş çantalarımız Sade, Çok gözlü, spor ve fonksiyonel çeşitlerimizle çok ucuz, hesaplı ve uygun fiyatlarla beğeninize sunulmuştur.

ERKEK DERİ MONT GİYİM SEZONU

25/05/2018
ile yusuf altunkaya

Erkek Deri Mont

Sadece sonbahar ve kış mevsiminde giyildiği düşünülse de ilkbahar ve serin yaz gecelerinde de bizimle olan montlar, her mevsim farklı kumaşlarla karşımıza çıkıyor. Baharlık diye adlandırılan, daha ince olan mont modellerinden şişme ve oldukça sıcak tutan mont modellerine kadar birçok mont çeşidi her yıl yenilenerek vitrinlerde yerini alıyor. Hem kadınların hem de erkeklerin gardıroplarında birden fazla çeşidiyle yerini alan montlar, günlük kombinlerde olduğu gibi özel davetler için hazırladığımız stilimizin olmazsa olmazı olabiliyor. Bu mont çeşitlerinin arasından deri olanlar ilk akla gelen ve en çok tercih edilenlerden biri olmayı başarıyor. Deri montlar hem hanımların hem de beylerin stilinde büyük farklılıklar yaratıyor.

Moda deyince biraz durup düşünen beylere kolaylık sağlayan deri montlar, her kıyafetle olan uyumuyla erkeklerin kalbini kazanmayı başarmış durumda. Deri montlar türlerine göre kendi içerisinde de çeşitleniyor. Kürk detaylısından bisiklet yaka deri montlara, maksi boy montlardan dik yaka deri montlara kadar farklı şekillerde deri montu koleksiyonlarda görebilirsiniz. Geçen yüzyılın son yarısından itibaren erkek deri montları, modada özgürlüğün sembolleri arasında yer alıyor. Giyen kişiye ultra cool bir hava vermesinin dışında,erkek deri montları kullanım açısından da oldukça fonksiyonel. Deri montlar özellikle sokak stilinde öne çıksa da, ofis stilinde ve özel davetlerde de sizinle oluyor. Sokak stilinde beyaz tişört ve jean birleşimlerinize eşlik edecek deri montlarla her zaman trend olan kombinler oluşturabilirsiniz. Bisiklet yaka deri montlarınızla kombinleyeceğiniz şal ve kaşmir atkılarla sonbahar stilinize şıklık katabilirsiniz.

Deri deyince ilk akla gelen marka olan Deriderim.com’un kadın ve erkek koleksiyonunda yer alan deri montlar, birinci sınıf deri malzemeden üretilmiş olduklarından dolayı serin ve yağışlı havalara karşı çok dayanıklıdır. Vücuda oturan ve bel hizasında biten boyları ile şıklığınıza şıklık katan modeller; dik, spor ve hakim yaka gibi çeşitlere ayrılır. Kolej kesim, biker, içi dolgulu ve çift taraflı modelleri bulunan erkek deri montları; deride klasikleşen siyah, lacivert, kahverengi renk alternatiflerinin yanında bej, bordo, gri, kırmızı, mavi ve yeşil renk seçenekleriyle de Deriderim.com’da beğeninize sunuluyor.

Yakasız Deri Montlar

Farklı kesimlere sahip erkek deri mont modelleri arasında sıkça karşılaşılan modellerden biri olan yakasız deri montlar, bisiklet yakalı olarak da biliniyor. Bisiklet yakalı Deriderim deri montlar size giyim konusunda özgürlük sunar. Şöyle ki, yakası olmayan deri montlarınızla boğazlı yani balıkçı yaka kazaklarınızı rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Tüm bunların yanında soğuk günlerde kalın atkılarınızla ve boyunluklarınızla da Deriderim.com’da bulunan yakasız deri montlarınızı rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Dik Yaka Deri Montlar

Erkeklerin en sık tercih ettiği deri mont modellerinden biri de dik yaka montlardır. Oldukça tarz ve stil sahibi bir görüntü oluşturan bu modeller, fazlasıyla iddialı olduğundan, renk seçimlerinizde siyah ve koyu kahve gibi renkler tercih etmenizde fayda var. Deriderim.com’dan tarzınıza ve stilinize uygun bulduğunuz dik yaka deri montlarınızı dilediğiniz üst ve alt parçalarla kombinleyebilirsiniz.

Kürklü Deri Montlar

Beylerin tercihi genellikle dik ve bisiklet yaka montlardan yana olsa da, soğuk kış aylarında hem içinizi hem dışınızı ısıtacak Deriderim kürklü mont modellerini çok seveceksiniz. Oldukça havalı ve stil sahibi görünmenizi sağlayan kürk yakalı deri montlarla harika kombinler oluşturabilirsiniz. Beylerin stiline ayrı bir hava katan Deriderim kürklü deri montlar, oldukça kullanışlı ve kaliteli.

Süet Deri Montlar

Deri deyince ilk akla gelen süet kombinler oluyor. Deri ve süetin birleşimiyle tasarlanan montlardan deri ve süetin ayrı ayrı kombinlenmesine kadar her türlü deri & süet birleşimi kusursuz sonuçlar doğuruyor. Bunu bilen Deriderim.com, erkek koleksiyonunda süet deri mont modellerine yer vermeyi ihmal etmiyor. Diğer deri montlarda olduğu gibi süet deri montları da dilediğiniz tüm giyim ürünleriyle birleştirebilirsiniz. Kombin sınırı olmayan ve el işçiliğiyle tasarlanan süet deri montları, farklı renk seçenekleriyle birlikte Deriderim.com’da bulabilirsiniz.

Şişme Deri Montlar

Deriderim.com’un erkek koleksiyonunda bulunan şişme montlar, izolin iç dolgu malzemesiyle tasarlanmıştı. Birinci sınıf kuzu derisiyle tasarlanan şişme montlar, soğuk kış aylarında en büyük yardımcınız olacak. Tasarımında kullanılan izolin sayesinde ısıyı dışarıya çıkarmayan bu montlar sayesinde soğuk havalardan hiç etkilenmeyeceksiniz. Sportif stilinizi taçlandıracak önden fermuarlı içi izolin ile beslenen şişme deri montları Deriderim.com’dan satın alabilirsiniz.

Kapüşonlu Deri Montlar

Erkek Deri Ceket

22/04/2018
ile yusuf altunkaya

Deri ceketler hem hanımların hem de beylerin stilinde büyük farklılıklar yaratıyor. Mevsimsiz diyebileceğimiz ceketler, her mevsim farklı kumaşlarla ve modellerle karşımıza çıkıyor. İnce ve yaz akşamlarımıza eşlik eden ceket modellerinden sıcak tutan kalın ceket modellerine kadar birçok ceket çeşidi her yıl farklı modellerle koleksiyonlarda yerini alıyor. Hem kadınların hem de erkeklerin gardıroplarında farklı modellerle kendine yer bulan ceketler, her türlü kombininizde tamamlayıcı görevi görüyor. Gece davetlerinde klasik ceketlerle kombininizi taçlandırırken, spor ceketlerle sokak stilinizi güçlendirebilirsiniz. Ceket deyince akla ilk gelenlerden biri olan deri ceketler, en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Hanımların ve beylerin stil sahibi görünmesine yardımcı olan deri ceketler, tarzınızda büyük değişiklikler yaratıyor ve güçlü bir stil oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Dik yakaya sahip modellerden bisiklet yaka deri ceketlere, klasik deri ceket modellerinden spor çizgilerde olan modellere kadar farklı modellerde deri ceketi her sezon yenilenen koleksiyonlarda görebilirsiniz. Geçmişten günümüze gelen ve hala moda olan deri ceketler, asi tarzın ve özgürlüğün adeta bir sembolü olmuştur. Moda konusunda zorlanan beylere kolaylık sağlayan deri ceketler, kolay kombinlenebilir olmasıyla da tercih sebebi oluyor. Ceket deyince akla farklı ceket modelleri geldiği gibi, deri ceket deyince de farklı farklı modellerle karşılaşıyoruz.


Deri Mont, Kaban, Ceket, Palto, Tamiri ve Boyama İşlemi İtina İle Yapılmakta

18/01/2018
ile yusuf altunkaya

Deri montlarınızDeri montlarınız, ceketleriniz, kabanlarınız, paltolarınızın tamiri için ilk başta genel kontrolü yapılır, yırtık sökük ve yıpranmış yerleri tespit edilir ve gerekirse değişimi yapılarak tamiri yapılır, Daha sonrasında deri giysinizin astarı isteğinize bağlı olarak komple sökülerek yenisi ile değiştirilir, düğmesi, çıtçıtı, fermuarı, yakası, manşeti, vs özenle kontrol edilir, arızalı veya bozulmuş, yıpranmış olan parçalar yenisi ile değiştirilir.

Deri mont, kaban, ceket, paltonuzun tamiratı ve gerekli değişimleri yapıldıktan sonra derinin rengi ve dokusuna göre kaliteli insan vücuduna zarar vermeyecek özel deri boyası hazırlanarak boyama işlemine başlanır, deri mont boyama işlemi derinin tüm yüzeyini işleyecek şekilde el ile itina ile yapılır. Deri mont ürününüzün boyama işlemi bittikten sonra özel havalandırma odasında kurutulur, kurutma işlemi boyadan en iyi verimi alabilmek için derinin yapısına göre ortalama 4 - 5 saat sürmektedir. Kuruma işlemi tamamlandıktan sonra deri ürününüzün her yerinin tamamen boyanıp boyanmadığı kontrol edilir, gerekli görüldüğü taktirde ince rötuşlar yapılır. Daha sonra deri ürününüzün cilt yapısına göre uygun cila kimyasalları hazırlanır, bu işlemin yapılma amacı derinin daha sonraki senelerde boyasının çıkmaması ve deri ürününüzün içerisine giymiş olduğunuz kıyafetlere renk vermemesi için yapılır. Cilalama işlemi itina ile yapılır ve cila, derinin bütün her yerini kapsayacak şekilde özen ile yapılır, bu işlem boyama ve cilalamadan en iyi verimi alabilmek için derinin cilt yapısına göre ortalama 2 saat sürmektedir. Kuruma işlemi bittikten sonra derinin tüm yüzeyinin bütünü ile cilalanıp cilalanmadığı kontrol edilir, gerekirse ince rötuşlar yapılır. Deri ceketinizin boyama ve cilalama işlemleri tamamen bittikten sonra eğer gerekirse astar değişimi yapılacaksa bu işlem yapılır. Daha sonra derinin özelliğine ve cilt yapısına uygun ısı ve buhar derecesi ile en başta kol kısımları, ek parçalar ve deri ürününüzün tamamı pres ütü ile ütülenir ve en son olarak askıya asılarak tamir ve boyama işlemi tamamlanmış olur.

Deri Mont Nasıl Boyanır?

18/01/2018
ile yusuf altunkaya

Deri ayakkabıdan deri çantaya, deri koltuktan deri cüzdana kadar pek çok ürünü günlük hayatımızda kullanıyoruz.

Uzun süre kullanılan deri ürünler zamanlar eskiyebilir. Bu durumda deri ürününüzü boyayarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Adım Adım Deri Mont Boyama

Deri eşyanızı boyamaz için deri boyası kullanmalısınız. Çok pahalı olmayan deri boyaları geniş bir renk seçeneğiyle sunulmaktadır.

Deri boyaları hazırlayıcı, parlatıcı ve diğer materyallerle birlikte satılır. Boyamaya başlamadan önce kullanım talimatını okuyun. Boyanızın işlem yapacağınız boyaya uygun olduğundan emin olun. Alkol bazlı boyalara daha sert, su bazlı boyalar ise esnek ve yumuşak yapıdadır.

Şişenin üzerindeki renk işlem yapacağınız deriyle bire bir aynı renkte olmayabilir. İstemediğiniz bir sonuçla karşılaşmamak ve sonucu görebilmek için küçük bir parçada deneme yapabilirsiniz.

Deriyi boyamaya başlamadan önce boyamak istemediğiniz kısımları bantlayarak koruyabilirsiniz. Ellerinizi boyadan korumak için de eldiven kullanın.

Boyama işlemini açık havada yapın. Boyalar zehirli gazlar içerebilir. Gazların etkisini azaltabilmek için açık havada uygulama yapmanızı öneririz.

İyi bir sonuç elde edebilmek için boyama işleminden önce deriyi temizlemeniz gerekir. Böylece boyanın deriye iyice nüfuz etmesini sağlayabilirsiniz.

Deriyi nemlendirmek için bir spreyle su sıkın. Bu işlem boyanın deri tarafından kolayca emilmesini sağlar. Temizleyici ve hazırlayıcı kullanıyorsanız bu işlem gereklidir.

Bir boya fırçası yardımıyla ilk katı boyayın. İlk aşamada boyayı fazla kullanmayın. İşlemi doğru uyguladığınızdan emin olmak için kullanım talimatını okuyun. Bazı boyalar için fırça, bazıları için sünger, bazıları için de sprey kullanılır. Boya bittikten sonra süngerle deri üzerinde dairesel hareketler yapın. İlk katmanı soldan sağa, ikinci katmanı yukarıdan aşağıya, üçüncü katmanı is dairesel hareketlerle her yeri kaplayacak şekilde uygulayın.

Bazı boyalar deriye hızlıca nüfuz ederken bazılarında biraz daha zaman ihtiyacınız olur. İkinci kata geçmeden önce ilk katın kuruduğundan emin olmanız gerekir. İstenilen renge ulaşana kadar boyamaya devam edin.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Boyadıktan sonra derinin kuruması için 24 saat bekleyin.

Boya üzerindeki pürüzleri yok etmek için temiz bir parlatma işlemi uygulayın.

Eskiyen deri eşyalarınızı bu yöntemi uygulayarak yenileyebilir ve uzun yıllar kullanamaya devam edebilirsiniz.

Deri Mont Sizçe Seçimi Nasıl Yapılır?

08/01/2018
ile yusuf altunkaya

Deri mont modası geçmeyen ve özellikle erkekler tarafından çok beğenilen kıyafetlerden biridir. Deri mont alırken kadın ya da erkek olsun onu uzun yıllar boyu saklamak isterler bu yüzden deri montun derisine ve işçiliğine dikkat etmek gerekir. Yüksek fiyat farkı olan deri montlar kuzu ya da dana derisinden yapılır ve bu yüzden alınacak deri montun bütçesini iyi yapmak gerekir. Deri ceket alınırken genelde iyi olan ve bilinen markaları almak gerekir çünkü piyasada sahte veya suni deriden yapılan deri montları bulmak mümkündür ve bunlar bolca üretilmektedir. Montu kıvırarak gerçek ya da yapay olduğunu anlamak mümkündür. Eğer deri mont kendine özgü has bir kokusu varsa o doğal deri cekettir. Ağır ve keskin bir kokusu olmaz ve rahatsız edici değildir.

Deri Mont Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Derisi yumuşak olmalı, kaygan olmalıdır. Astarı saten kumaştan ve kaliteli olmalıdır. Deri montun içi de deri takviyeli olmalıdır. Ön ve arkasında asgari sayıda parçalar olmalıdır. Deri montun işçiliği ve astarının kaliteli oluşu çok önemlidir. Bu konudan emin olunması gerekir. Deri mont alırken sahtesine ve gerçeğine dikkat edilmesi gerekir. Montu almadan önce deriyi kıvırırsanız gerçek mi sahte mi olduğunu anlayabilirsiniz. Sahte de çatlaklar oluşur fakat gerçeği olan hakiki deri yumuşaktır ve çatlaklar oluşmaz. Gerçek deri mont almak istiyorsanız satış yapan mağazalarda kalite belgesi bulunur. Deri ceketin kolları uzun olmamalı, bilek hizasında ve de beliniz hizasında bitmelidir.

Deri Mont Kombinleri Nasıl Yapılır?

Deri mont giyerken öncelikle çok kalın giysiler giyilmemelidir. Deri mont ve Jean pantolon hoş gözükse de daha farklı pantolonlar giymeye de özen gösterilmesi gerekir. Deri ceketler insan sağlığı için de çok önemlidir. Kış ayları sizi sıcak tutarken, son ve ilkbahar ayları terletmez. Deri montunuzun rengi eğer sadece bir adet ise mutlaka siyah renkte olmalıdır. Siyah bir deri ceketiniz varsa mutlaka diğer tercih etmeniz gereken ceket için kahverenginin tonları olmalıdır. Uzun yıllar giymek için mutlaka klasik renkte olmalıdır.

Deri Şıklığını Derimont ile Yakalayın

19/12/2017
ile yusuf altunkaya

Deri Şıklığını Derimont ile Yakalayın

Yolculuğuna deri ceket ve mont üretimiyle başlayan, sonra yelpazesini genişleterek deri mont modelleri, yelek ve ceket modelleriyle adından söz ettiren Derimont, sektörün fark yaratan markalarından biri. Derimont yelek, derinin her rengini ve desenini moda tutkunlarının beğenisine sunarken, bu yıl da topuklu ve düz Derimont ceket modellerinde pek çok seçenek var. Derimont yelek ise derinin cool havasını, zarif çizgilerle buluşturuyor. Derinin en şık en yalın halini müşterilerine sunan Derimont yelek hem klasik hem modern yapısıyla her kombinde tercih edilebilir. Derimont’un ceket modelleri sayesinde iş ve özel gün şıklığını yakalamak çok kolay. Derimont yelek çeşitleri, yelekler ya da stilettolar ile kombinleyeceğiniz her kıyafet, zarafetinizden ödün vermeyecek. Kadınların tutkularından biri de tabii ki çantalar. Hiçbir kadının reddedemeyeceği Derimont yelek modelleri arasında günlük kullanıma uygun pek çok sırt çantası var. Zımbalılardan zincirlilere kadar detaylarıyla da dikkat çekiyorlar. Her davette kullanabileceğiniz portföy ve clutchlar arasında ise parlaklar da var etnik desenliler de. Aksesuarların haricinde deri giysileriyle de alkış toplayan ünlü Türk markası Derimont, 1994’ten beri kaliteli deri malzemeleri ve ürünlerindeki zarif işçiliğini sürdürüyor. Dolayısıyla da kaliteli şıklık denince akla gelen ilk isimlerden. Bu nedenledir ki ünü Türkiye sınırlarını çoktan aşmış durumda. Derimont ürünleri derimont.gen.tr güvencesiyle sizleri bekliyor.