Deri Mont, Kaban, Ceket, Palto, Tamiri ve Boyama İşlemi İtina İle Yapılmakta

18/01/2018
ile yusuf altunkaya

Deri montlarınızDeri montlarınız, ceketleriniz, kabanlarınız, paltolarınızın tamiri için ilk başta genel kontrolü yapılır, yırtık sökük ve yıpranmış yerleri tespit edilir ve gerekirse değişimi yapılarak tamiri yapılır, Daha sonrasında deri giysinizin astarı isteğinize bağlı olarak komple sökülerek yenisi ile değiştirilir, düğmesi, çıtçıtı, fermuarı, yakası, manşeti, vs özenle kontrol edilir, arızalı veya bozulmuş, yıpranmış olan parçalar yenisi ile değiştirilir.

Deri mont, kaban, ceket, paltonuzun tamiratı ve gerekli değişimleri yapıldıktan sonra derinin rengi ve dokusuna göre kaliteli insan vücuduna zarar vermeyecek özel deri boyası hazırlanarak boyama işlemine başlanır, deri mont boyama işlemi derinin tüm yüzeyini işleyecek şekilde el ile itina ile yapılır. Deri mont ürününüzün boyama işlemi bittikten sonra özel havalandırma odasında kurutulur, kurutma işlemi boyadan en iyi verimi alabilmek için derinin yapısına göre ortalama 4 - 5 saat sürmektedir. Kuruma işlemi tamamlandıktan sonra deri ürününüzün her yerinin tamamen boyanıp boyanmadığı kontrol edilir, gerekli görüldüğü taktirde ince rötuşlar yapılır. Daha sonra deri ürününüzün cilt yapısına göre uygun cila kimyasalları hazırlanır, bu işlemin yapılma amacı derinin daha sonraki senelerde boyasının çıkmaması ve deri ürününüzün içerisine giymiş olduğunuz kıyafetlere renk vermemesi için yapılır. Cilalama işlemi itina ile yapılır ve cila, derinin bütün her yerini kapsayacak şekilde özen ile yapılır, bu işlem boyama ve cilalamadan en iyi verimi alabilmek için derinin cilt yapısına göre ortalama 2 saat sürmektedir. Kuruma işlemi bittikten sonra derinin tüm yüzeyinin bütünü ile cilalanıp cilalanmadığı kontrol edilir, gerekirse ince rötuşlar yapılır. Deri ceketinizin boyama ve cilalama işlemleri tamamen bittikten sonra eğer gerekirse astar değişimi yapılacaksa bu işlem yapılır. Daha sonra derinin özelliğine ve cilt yapısına uygun ısı ve buhar derecesi ile en başta kol kısımları, ek parçalar ve deri ürününüzün tamamı pres ütü ile ütülenir ve en son olarak askıya asılarak tamir ve boyama işlemi tamamlanmış olur.

Yorumlar

generic for cialis Interactions Users who are on anti depressant or anti anxiety medication may experienced increased anxiety depression while on cycle and during PCT
Yeni mesaj